Trees for All

Bijna alle producten van Industrial Living zijn van hout gemaakt of bevatten elementen van hout. In veel gevallen gaat het hier om natuurlijk hout. Om ontbossing tegen te gaan én bij te dragen aan een beter milieu/klimaat hebben wij als doelstelling om voor elke boom die gebruikt wordt voor het fabriceren van onze producten, 10 nieuwe bomen aan te planten. Dit is onze manier om terug te geven aan de natuur.

Om dit te realiseren hebben wij de samenwerking opgezocht met Trees for All. Trees for All is een stichting, opgericht in 1999 en is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Jaarlijks plant Trees for All tientallen hectares bos aan in Nederland en het buitenland dankzij hun donateurs. Daarnaast herstellen ze bestaande bossen en dragen ze bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden.

Geef terug aan de natuur

Met het kopen van onze producten draag je dus bij aan het planten van nieuwe bossen wat zorgt voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden voor lokale bevolking.

Mocht je geïnspireerd zijn, dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een donatie te doen. Bomen doneren kan al vanaf 10 euro. Doneren kan via onderstaande link. Ook leuk is de mogelijkheid om een boom cadeau te geven.