NEEM CONTACT OP

INDUSTRIAL LIVING

KVK: 82198403

NETHERLAND

BROUWERIJSTRAAT 1
7523XC, ENSCHEDE

VERENIGD KONINKRIJK

KOMT BINNENKORT

INFORMATIE

VEELGESTELDE VRAGEN

Ontvang ik hetzelfde product als op de afbeelding?

Ja, het product dat je op de afbeelding ziet is hetzelfde als het product dat je zult ontvangen. Let wel op dat er kleine kleurverschillen kunnen zijn, dit heeft te maken met het verschil van lichtinval op de afbeeldingen en bij jou thuis. Producten die “Handmade” zijn kunnen lichte kleurverschillen bevatten.

Kan ik een item retour zenden?

Als je niet tevreden bent over een product, kun je het binnen 30 dagen retourneren. Een product kan geretourneerd worden mits deze niet overeenkomt met het product op onze webshop én ongebruikt is.

Hoe kan ik een item retour sturen?

Mocht je een product retour willen sturen kun je daarvoor contact met ons opnemen. Let op! Retourkosten zijn voor rekening van de klant, tenzij het om een defect gaat dan betalen wij de kosten.

Waar kan ik mijn factuur inzien?

Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je de factuur onder “orders” in je accountgegevens terugvinden. Ook sturen wij de factuur via de mail.

Worden producten die “uitverkocht” zijn opnieuw aangevuld?

Ja, als een product niet meer op voorraad is wordt deze opnieuw geproduceerd. Wanneer een product niet meer aangevuld wordt dan wordt deze van de webshop verwijderd.

Hoelang duurt het voordat ik geleverd krijg?

Voor Nederland geldt: Een product dat op werkdagen vóór 16:00uur is besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen zal het product dan de eerstvolgende werkdag geleverd worden. Voor andere landen gelden langere levertijden.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR VRAGEN

We zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.